Stouttal készül 2017 legizgalmasabb tengerparti kajája

2017-07-12 | 07:07 Magazin

A tengerparti nyaralásokon az izgalmas éttermi kalandok közé néha nagyszerű ötlet befűzni egy-egy grillezést vagy főzést, hiszen a helyi alapanyagokból egy csomó olyan ételt lehet készíteni, amit nem kínálnak a vendéglátóhelyeken. A stoutban főtt garnéla tuti ilyen, ráadásul elkészíteni is gyerekjáték! Kattints a videóra!

Hozzávalók:

  • friss garnélarák
  • paradicsom
  • fokhagyma
  • kb. 2 dl stout
  • lilahagyma
  • rozmaring
  • petrezselyem
  • olaj

Köretnek mi rozmaringos újburgonyát készítettünk, amelyhez főzd meg egészben a burgonyákat, majd óvatosan nyomd ki őket a héjukból, szórd meg frissen felaprított rozmaringgal, locsold meg olívaolajjal, és kész is van.

Jó mulatást/jó étvágyat!