Két nap, 100 féle csapolt sör, egy ötcsillagos hotel és megannyi sörélmény. Mindezzel hívogat az egyetlen téli és egyben az év első sörös eseménye, a 2023. február 24-25. között, a Mariott Hotelben megrendezett a VII. Indoor Sörfesztivál.
Hétvégén, azaz 2023. február 24-25. között lesz a VII. Indoor Sörfesztivál a Budapest Hotel Marriottban. A több mint százféle csapolt sört bemutató rendezvényre most korlátlan kóstolásra jogosító, páros jegyet nyerhetsz!
Az USA-ból hozott receptek alapján, a négy legfontosabb BBQ iskola stílusában készülnek a fogások Budapest egyik legújabb éttermében. Az amerikai tulajdonos már remekül beszél magyarul, az ételek mellé pedig saját söreit kínálja.
Ezentúl minden hónapban kiválasztunk öt újdonságot vagy olyan sört, amely egy ideje már kapható ugyan, de valamiért különleges, ezért mindenképp kóstolásra érdemesnek, mondhatni kihagyhatatlannak tartjuk.
Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez képest, és a prémium kategória eladásai is tovább tudtak emelkedni. A dobozos sör pedig úgy tűnik, mindent visz.
A rendszerváltást követően Magyarországon sorra nyíltak a kisüzemi főzdék. Az akkori főzdenyitási hullámban induló üzemek közül azonban kevesen érték meg az ezredfordulót, és alig vannak néhányan, akik még ma is működnek.
Az egészséges életmód évek óta letaszíthatatlan az újévi fogadalmak toplistájának tetejéről. A legtöbb változtatni vágyó a fogyás és a mozgás mellett az alkoholfogyasztás és a dohányzás gyakoriságának csökkentését is célul tűzi ki.
Magyarország számos sörfőzdével büszkélkedhet és egyre több vendéglátóhely és turisztikai célpont helyezi fókuszba, hogy vendégeik számára minőségi söröket kínáljanak. Íme néhány budapesti helyszín, ahol a sör mellé extra élmény is jár!
Egyre növekszik a számlák kifizetésének átfutási ideje az élelmiszeriparban. A kisüzemi sörfőzdék egy része milliós kintlévőségeket kénytelen kezelni, és nem ritka a körbetartozás sem.
Belga ale, dubbel, barley wine – csak néhány azok közül a sörtípusok közül, amelyekben gyakran bukkannak fel aszalt gyümölcsökre emlékeztető ízek és illatok. De vajon hogyan kerülnek ezek oda?