Írtunk már róla korábban, hogy igazán rákaptak a magyarok a grillezésre: mintegy három és fél milliárd forintot költünk el május és augusztus között grilleznivalóra. Ha pedig a sima hússütés már jól megy, ideje megpróbálkozni valami komolyabbal is! Íme a steak sütés írat

A környezet- és egészségtudatosság témája abszolút meghatározta hét elején Antwerpenben tartott Brewers of Europe Forumot. Egyre több alkoholmentes sör fogy a világban, de van egy friss lengyel adat, ami teljesen hihetetlen.

Állítólag erjeszt, érlel, csapol, majd eltisztítja önmagát az LG otthoni sörfőző gépe, amelyet egy kapszulás kávégéphez hasonlít a kütyüirodalom. Ötféle sörhöz való alapanyaggal árulják majd.

Ausztrália és Amerika területén szörnyen népszerű, de itthon is egyre ismertebb a jerky, azaz a fűszeres, szárított marhahús, amely szörnyen jó sörkorcsolya. Megmutatjuk, hogyan készítsd!

Egy évet kellett várni arra, hogy a Dreher válaszoljon a Soproni Óvatos Duhaj IPA-ra, és piacra dobjon valami felsőerjesztésű sört. Itt a Dreher Pale Ale.

Nagy fesztiválok idején újra és újra felüti a fejét az a szóbeszéd, hogy az ezeken kapható söröket vizezik a pultosok, így téve szert még nagyobb bevételre. Megkerestük a Sziget sörbeszállítóját, hogy kiderítsük az igazságot.

A Sörszövetség pályázatot hirdet éttermek, vendéglátósok számára, a Sör Világnapja alkalmából, hogy megtalálja Magyarország Sörkorcsolyáját.

A Borsodi Sörgyár bejelentette, hogy 10 év után megválik a Borsodi barna üvegétől, és a sörgyár zászlóshajó terméke mostantól új, modern kivitelű, zöld üveges formában érhető el a piacon.