Cikk megosztása
Bemutatkozott az a hat szakács, akik közül valaki képviselheti majd Magyarországot júniusban az európai válogatón, Torinóban.
Február 8-án rendezi meg a Bocuse d’Or magyar döntőjét a Magyar Bocuse d’Or Akadémia, a SIRHA Budapest 2018 szakkiállítás keretein belül.
A versenyzőknek 5 óra 35 perc ál majd a rendelkezésére, hogy két ételt készítsenek el. Kötelező alapanyagok a borjúszűz, a csülök és a velő. A vega tálon gorgonzola, rizottó rizs és fürjtojás lesz.
A magyar döntő versenyzői:
- Elek Richárd, a Fausto Ristorante séfje
- Garai Ádám, az Olimpia étterem konyhafőnöke
- Haraszti Zsolt, az Alabárdos étteremben dolgozik
- Pohner Ádám, a Kistücsök séfhelyettese
- Veres István, a Babel séfje
- Volenter István, 67 Étterem séfje
A magyar győztesnek négy hónapja lesz felkészülni a júniusi döntőre, bár az ottani kötelező alapanyagok még nem ismertek.