Nincs semmi baj, ha a grillnyársakat sem tudod már IPA nélkül elképzelni!

Írta: BeerPorn.hu

2018-04-13 | 07:05 Magazin

Annyira beköszöntött a tavasz nyár, hogy mi sem bírunk magunkkal, alig várjuk, hogy hétvégén beröffentsük a grillt, és készítsünk valami szuper sültet. Mondjuk egy gyümölcsös nyársat, IPA-val tuningolt szósszal.

Hozzávalók:

  • néhány szép zöld alma
  • vöröshagyma
  • kockákra vágott sertéshús
  • valami könnyed IPA
  • narancslé
  • vörösborecet
  • chili szósz
  • barnacukor
  • kukoricakeményítő
  • vaj
  • só, bors

A hús, az alma és a hagyma mehet fel a pálcikákra, és a grillre, miközben sülnek, elkészítheted az IPA-val bolondított szószt. Ehhez nincs más dolgod, mint a sört beleönteni egy gyorsforralóba, hogyha felforrt, mehet hozzá egy kis narancslé, vörösborecet, chiliszósz, kevés barnacukor. Hogyha mindez összeállt, forrald egy picit, és a végén sűrítsd be a keményítővel. Akkor tuti, hogyha méz állaga van! Hogyha szükséges sózd, borsozd, és alaposan locsold meg vele az időközben megsült nyársakat!