Annyira beköszöntött a tavasz nyár, hogy mi sem bírunk magunkkal, alig várjuk, hogy hétvégén beröffentsük a grillt, és készítsünk valami szuper sültet. Mondjuk egy gyümölcsös nyársat, IPA-val tuningolt szósszal.
Hozzávalók:
- néhány szép zöld alma
- vöröshagyma
- kockákra vágott sertéshús
- valami könnyed IPA
- narancslé
- vörösborecet
- chili szósz
- barnacukor
- kukoricakeményítő
- vaj
- só, bors
A hús, az alma és a hagyma mehet fel a pálcikákra, és a grillre, miközben sülnek, elkészítheted az IPA-val bolondított szószt. Ehhez nincs más dolgod, mint a sört beleönteni egy gyorsforralóba, hogyha felforrt, mehet hozzá egy kis narancslé, vörösborecet, chiliszósz, kevés barnacukor. Hogyha mindez összeállt, forrald egy picit, és a végén sűrítsd be a keményítővel. Akkor tuti, hogyha méz állaga van! Hogyha szükséges sózd, borsozd, és alaposan locsold meg vele az időközben megsült nyársakat!