Arról megoszlanak a vélemények, hogy létezik-e éppen ilyen étel Olaszország valamely részében, de azt biztos, hogy a Keresztapa film óta minden amerikai meg van győződve arról, hogy a legolaszabb dolog a paradicsomszószos húsgombóc.

Amiben 5 nagyszerű Erdinger búzasör arra vár, hogy elfogyasztd őket? Ráadásul a csomag része egy elegáns Erdinger pohár is! Most ahhoz, hogy tiéd lehessen az ajándék, egy kérdésre kell helyesen válaszolnod!

Ez nem más, mint egy nagyon krémes, őszi IPA leves, fekete lencsével. Nagyon komoly kaja, ráadásul édeskömény és füstölt paprika is van benne. Muszáj kipróbálnod neked is! Mutatjuk a receptet!

Mutatunk hét szuper sört a müncheni Oktoberfesttől nem messze rendezett, sokkal családiasabb Herbstfestről, ahová a búzasörök, és a hozzájuk készült ételek szerelmesei járnak, immár hosszú évtizedek óta!

Többször is írtunk már róla, hogy mennyire megy az alkoholmentes sör a világon: Nyugat-Európában szárnyal az iparág, Németországban már több mint 500 féle kapható, a világ pedig arra készül, tovább hódít a termék. De hogyan csinálják az alkoholmentes sört?

A Borefts Hollnadia, sőt Európa egyik legizgalmasabb sörfesztiválja, amelyen kizárólag a meghívott főzdék vehetnek részt, és minden kiállítónak el kell készítenie egy különlegességet is, amely először csak a rendezvényen kóstolható. Exkluzív beszámoló Bodegravenból.

Véget ért a legnyáribb őszi hónap, és tartogatott néhány igazán izgalmas sört. Mustos saison, hidegkomlós láger, szupergyümis berliner, dinnyés NEIPA – és a sornak még koránt sincs vége! Ezek voltak szerintünk a legérdekesebbek.

A malátagyártástól a kézzel történő címkézésig. Szerencsére az idén 165 éves Dreher Sörgyárakban rengeteg fotó készült arról, hogyan főzték, vagy épp csomagolták a sört az elmúlt másfél évszázadban. Mutatunk néhány remekül elkapott pillanatot!

„Kicsit félek, de arra gondolok, vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól” – énekli a Quimby, és a kevésbé tapasztalt sörfogyasztók simán így járhattak, ha betévedtek a legutóbbi One Beer sörkóstolóra.

A bor és a csoki párosítás már itthon sem jár gyerekcipőben, számos program, kóstoló van felfűzve erre a fonálra. A sörök esetében azonban szokatlanul hangzik, hogyha csokikhoz szeretnénk kínálni őket. Pedig pár sör, körültekintően választott csokival együtt fogyasztva nagy

Nem is tisztán búzamalátából készül, a népszerűsége pedig korábban korántsem volt akkora, mint napjainkban. Ha azt mondjuk: búzasör, jópár félére gondolhatunk, de mi Magyarországon leginkább a bajor búzákra asszociálunk. Íme 10 dolog, amit tudnod kell erről a sörtípusról!

Hosszú ideje nem készített láger sört a Monyo Brewing, erre most két hét alatt kettőt is bemutatnak: A Fat Cat craft láger után itt a Beaver Fever, bécsi ászok 2019-es változata is. Miért kettő, és miért pont most? A válaszokért Németh Antal, sörfőzőmestert hívtuk fel.