Magyarországi hamburger toplistát készített a Big 7 Travel. Az utazási portál 13 budapesti és 12 vidéki hambizót ajánl. Lássuk hát a teljes listát!

Alkoholmentes, gluténmentes, laktózmentes, craft és tök vegán. Mi illene jobban bele a XXI. század elejének italtrendjeibe, mint az Indiana City Brewing vadiúj itala, a Primo?!

Nyugdíjba megy Jean-François van Boxmeer, aki 1984-ben csatlakozott a Heinekenhez és 15 éve áll a világ második legnagyobb sörgyárának élén. Utódja a ázsiai és Csendes-óceáni piacokért felelős vezető lesz.

Minden nagy gyártó úgy készült egy évvel ezelőtt, hogy tavasszal és nyáron nagyon komolyan felpörög a sörfogyasztás, erre a május a legkevésbé arra volt alkalmas, hogy a kertben sörözgessünk. Végül csak a sörreneszánsz tudott segíteni a hazai gyárakon.

LöWOLF Craft Beer Co. – az idei év (és ezzel 2020.) talán legújabb újhullámos sörmárkája, amely 2020. január 1-én látta meg a napvilágot. Gerilla főzdéről van szó, első sörük – rendhagyó módon – egy német típusú märzen, amely a Horizont Sörfőzdében készült, de m

Veres István, a budapesti Babel étterem séfje és commis-ja (segédje), Molnár Bence nyerte a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntőjét, így ők képviselhetik az országot az európai döntőn májusban Tallinnban.

Egyre többet olvashatunk arról, hogy várhatóan fenekestől felforgatja a borpiacot a klímaváltozás: a legmenőbb olasz és spanyol borvidékek komoly bajba kerülhetnek, nálunk meg akár el is tűnhetnek a fehérborok. De ugyanúgy aggódnak az árpa- és komlótermelők is.

Nagyszerű évet zárt a kínai sörpiac tavaly, de komoly hatással lehet a régió söreladásaira a koronavírus-járvány, ennek ellenére nem változtatnak távol-keleti terjeszkedési terveiken a nagy sörgyártók.

Négy futball Európa bajnoki meccset rendeznek júniusban Budapesten, a Puskás Arénában. Az már biztos, hogy a francia és a portugál válogatott is pályára lép a fővárosban. A teltház várhatóan garantált, a helyszín pedig nem bízza a véletlenre a szurkolók sörrel való ellátás

Az eddig csendben, a hátsó kertekben, illetve csak a fanatikus rajongók számára létező BBQ őrületet szeretné minél szélesebb közönséggel is megismertetni egy budapesti étterem, amely a finom falatok mellett oktató videókkal, tudástárral, workshopokkal és webshoppal rukkol elő i

2024-től a legnagyobb alkoholos italokat gyártó cégek valamennyi termékén egységes címkékkel találkozhatunk, amelyek arra igyekeznek felhívni a figyelmet, hogy kiskorúak nem fogyaszthatnak alkoholt.

Vagyis tíz nap, amikor fix, alacsony árakon lehet kajálni olyan éttermekben, ahol egyébként igen húzós lenne. Az éttermek 3 900, 4 900 és 5 900 forintos menüárakkal készülnek, érdemes előrefoglalni.