• Hír
  • Magazin
  • Program
  • Sörszótár
  • Sörfőzdék
  • Sörmenet
  • Hír
  • Magazin
  • Program
  • Sörszótár
  • Sörfőzdék
  • Sörmenet

Árpa

Írta: BeerPorn.hu

2016-03-05 | 17:32 Sörszótár

árpa sörgyártás

Share this:

  • Share on Tumblr
  • Email

Az árpa (Hordeum vulgare) a hideg mérsékelt öv egyik legfontosabb gabonaféléje. Sörgyártáshoz és malátagyártáshoz a kisebb fehérjetartalmú árpa ideális.

Share this:

  • Share on Tumblr
  • Email

Hírlevél

A feliratkozással tudomásul vettem és elfogadom a Beerporn.hu adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.

 

A BeerPorn.hu a MailerLite szolgáltatást használja a hírlevelek kiküldéséhez. Amennyiben ezen az űrlapon a "Feliratkozás" gombra kattint, Ön elfogadja, hogy a beírt információkat a MailerLite szerverére továbbítjuk, ahol azokat az Adatkezelési szabályzatban és a Felhasználási feltételekben foglaltaknak megfelelően kezelik.

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre.

Programok

  • VII. Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál

    május 18. - május 22.
  • Ugar Radler 2022 premier

    május 20. 18:00 - 22:00
  • Nyitott Főzdék Napja 2022

    május 21.
  • Horizont sörvacsora Zamárdiban

    május 21. 19:00 - 22:30
  • Kraft Sörfesztivál a Dürer kertben

    május 26. - május 29.

További programok sörimádóknak

Legfrissebb

  • Tényleg grandiózus volt a Grand Hotel sörvacsorája!

  • Egy hét, és jön a keleti nyitás!

  • Ma kezdődik az ország legnagyobb borfesztiválja, ahol sörözni is lehet!

A sörszótárból

Grut

Ősi sörfajta, amelyet még a komló elterjedése előtt fogyasztottak Európa népei, főleg a germánok. A búzából vagy árpából erjesztett italt mézzel, borókával és különböző gyümölcsökkel, fűszerekkel ízesítették.

További szócikkek
  • Szerzői jogok
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Médiaajánlat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Írj nekünk
BeerPorn.hu

Minden jog fenntartva — © BeerPorn 2022.

loading Cancel
Post was not sent - check your email addresses!
Email check failed, please try again
Sorry, your blog cannot share posts by email.