Cikk megosztása
A július közepi, első kurzus utáni nyári szünetet követően, szeptemberi, októberi és novemberi tanfolyamidőpontokat hirdetett meg a HUBA – Hungarian Beer Academy.
A sörtanfolyam-sorozat kurzusain a világ legfontosabb sörfajtái, a sörök történelme, a sörkóstolás tudománya és az alapanyagok széles skálája mellett a sör gasztronómiai szerepét is részletesen bemutatják. A Budapest belvárosában szervezett, két estés eseményeken mintegy húsz féle sör kóstolására kerül sor, köztük ritkaságnak számító külföldi tételekre, illetve még, vagy már nem elérhető főzetekre is.
A tanfolyam hallgatói a gasztronómiai élmény és a részletes előadás mellé tankönyvet is kapnak, amelyben az egyes sörtípusokról, készítésük módjáról, a legfontosabb alapanyagokról, a szakszerű sörkóstolásról és a sörtörténetről olvashatnak a hallgatók.
A HUBA – Hungarian Beer Academy új tanfolyamidőpontjai a következők:
- 2019. szeptember 10-11. – Facebook esemény – Jelentkezés
- 2019. október 8-9. – Facebook esemény – Jelentkezés
- 2019. november 5-6. – Facebook esemény – Jelentkezés