Cikk megosztása
Ahogy elérkezik a hűvösebb idő (nem ma, majd a jövő héten), egyre jobban tetszik egy ízletes, forró leves gondolata. A Draft magazin szerint pedig van néhány olyan tuti sör-leves párosítás, amelyeket érdemes kipróbálni!
Hagymaleves + vörös IPA
Avagy a nem létező „francia” hagymaleves és párja. Mondjuk egy krémes, gazdag hagymalevest (nevezzük bárhogyan), pirított kenyérrel, jól kiegészít egy testes IPA, pláne, hogyha a komlózottság némi hagymás feelinget is kihoz az italból.
Paradicsomleves + Schwarzbier
No persze a paradicsomlevesnek még véletlenül sem a betűtésztás, valamilyen fura oknál fogva több kiló cukorral kiherélt verziójára, hanem egy kellemesen krémes, fanyar változatra gondolunk, amelyhez valóban jó ötlet egy fekete lager.
Csirkehúsleves + Cream Ale
A kissé édeskés cream ale és a klasszikus, a leveszöldségektől szintén finoman édeskés, némileg földes húsleves igazi álompárnak ígérkezik!
Brokkoli krémleves + Vienna Lager
A bécsi lager a maga malátás karakterével és pirítós aromáival, kellemes komlózottságával olyan levesért kiált, amely nem tolakodik a szépen komponált ízek közé, hanem finoman megtámasztja azokat. Ehhez a Draft magazin egy sajtos, finom brokkoli krémlevest ajánl.
(Via)