- Ez a program elmúlt.
Oliver Rowe pop-up sörvacsora
2016. 11. 19. 19:00 - 23:00
Esemény navigáció
Oliver Rowe a legjobb őszi alapanyagokból állította össze első budapesti pop-up vacsorája alapanyagait, melyeket november 19-20-án az Apacuka étteremben a Globalista Konyha tálalásában kóstolhatnak meg az érdeklődők. Az ételek mellé organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült Holland kézműves biosöröket kínálnak.
Menü:
- Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma – Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)
- Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök) – Budels Blond (Lágerek királynője)
- Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl – Witte Parel (Fehér gyöngy)
- Kacsamell, sült lilakáposzta, crème fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup (vegetariánus opció: lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag) – Zware Dobber (Nagy kihívás) – Weizen bajor típusú búzasör
- Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt – Budels Honning (Mézes élet)