- Ez a program elmúlt.
Monyo Hungarian Terroir kóstoló
2020. 02. 25. 18:00 - 19:30
| 4500FtEsemény navigáció
Igazán különleges este vár a Rákóczi téri Oinos WineBar&Bistrotban, ahol a Monyo Brewing Co. csapatából Papliczky Gábor mutatja be a Hungarian Terroir sorozat tagjait!
A Hungarian Terroir kategóriát az olyan söröknek hoztuk létre, amik teljesen egyediek és megismételhetetlenek. Ezek a sörök mindig valamilyen különleges helyi alapanyaggal készülnek, legyen az gyümölcs, fűszer vagy akár hordó. Továbbá a termelő szerepe is nélkülözhetetlen. Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik hasonlóan gondolkodnak a saját területükön, mint mi és egyenrangú alkotóként vesznek részt a projekt megvalósításában. – írja a sorozatról honlapján a Monyo Brewing.
A kóstolandó sörök:
- Hungarian Terroir: Villány – Spontan Syrah 2017 Spontaneously Fermented Beer Aged in Hungarian Syrah Red Wine Barrels
- Hungarian Terroir: Sopron – RIS 2018 Barrel aged Blaufrankisch Russian Imperial Stout
- Hungarian Terroir: Tokaj – Spontan Hárslevelű 2018 Spontaneously Fermented Beer with Hárslevelű Pomace
- Hungarian Terroir: Szekszárd – Spontan Kadarka 2018 Spontaneously Fermented Beer with Kadarka Pomace
- Hungarian Terroir: Tokaj – Belgian Strong Ale 2018 Belgian Strong Ale With Tokaj Furmint Pomace
- Plusz ezeken kívül lesz még két izgalmas tétel: a Fat Cat, ami egy hidegkomlós lager és a Bipolar Bear, ami pedig egy white IPA
Asztalt foglalni a helyek korlátozott száma miatt mindenképp szükséges!
Részletek
- Dátum:
- 2020. 02. 25.
- Időpont:
- 18:00 - 19:30
- Összeg:
- 4500Ft
- Esemény címkéi:
- monyo brewing, oinos winebar, papliczky gábor
- Honlap:
- https://www.facebook.com/events/650029599140247/
Helyszín
- Oinos WineBar&Bistrot
-
Rákoczi tér 7
Budapest, 1084 + Google Térkép