Események betöltése

&laquo Összes esemény

  • Ez a program elmúlt.

Monyo Hungarian Terroir kóstoló

február 25. 18:00 - 19:30

| 4500Ft

Esemény navigáció

Igazán különleges este vár a Rákóczi téri Oinos WineBar&Bistrotban, ahol a Monyo Brewing Co. csapatából Papliczky Gábor mutatja be a Hungarian Terroir sorozat tagjait!

A Hungarian Terroir kategóriát az olyan söröknek hoztuk létre, amik teljesen egyediek és megismételhetetlenek. Ezek a sörök mindig valamilyen különleges helyi alapanyaggal készülnek, legyen az gyümölcs, fűszer vagy akár hordó. Továbbá a termelő szerepe is nélkülözhetetlen. Fontosnak tartjuk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik hasonlóan gondolkodnak a saját területükön, mint mi és egyenrangú alkotóként vesznek részt a projekt megvalósításában. – írja a sorozatról honlapján a Monyo Brewing.

A kóstolandó sörök:

  • Hungarian Terroir: Villány – Spontan Syrah 2017 Spontaneously Fermented Beer Aged in Hungarian Syrah Red Wine Barrels
  • Hungarian Terroir: Sopron – RIS 2018 Barrel aged Blaufrankisch Russian Imperial Stout
  • Hungarian Terroir: Tokaj – Spontan Hárslevelű 2018 Spontaneously Fermented Beer with Hárslevelű Pomace
  • Hungarian Terroir: Szekszárd – Spontan Kadarka 2018 Spontaneously Fermented Beer with Kadarka Pomace
  • Hungarian Terroir: Tokaj – Belgian Strong Ale 2018 Belgian Strong Ale With Tokaj Furmint Pomace
  • Plusz ezeken kívül lesz még két izgalmas tétel: a Fat Cat, ami egy hidegkomlós lager és a Bipolar Bear, ami pedig egy white IPA

Asztalt foglalni a helyek korlátozott száma miatt mindenképp szükséges!

Részletek

Dátum:
február 25.
Időpont:
18:00 - 19:30
Összeg:
4500Ft
Esemény címkéi:
, ,
Honlap:
Tovább a program oldalára

Helyszín

Oinos WineBar&Bistrot
Rákoczi tér 7
Budapest, 1084
+ Google Térkép