Kapaszkodj, mert ez a két új sör nem csak a hőség segítségével taglóz le! Az egyik dupla komlóbomba, a másik pedig épp annyira dinnyés, mint epres. Mit sem érne a nyár ezek nélkül!
A Horizont két friss tétele úgy borítja fel az ízérzékelésedet, mint egy nyári vihar a napernyőt! Jöhet előbb az ice tea, vagy egyből rámennél a fűszeresen vad saisonra?
Ha te is csíped a jóféle kollab söröket, most mutatunk két újdonságot, amit tilos lesz kihagyni! A FIRST Craft Beer új duója – egy német dizájnőrület és egy osztrák-magyar hidegkomlós frissítő – tényleg izzik.
Szuperjó sör lett a Hajdúszoboszlóról induló Substance Brewing első, kereskedelmi forgalomban is megjelent főzete! Szél Sándor, vagy ahogy legtöbben ismerik, „Sasa” mesélt arról, hogyan készült az első hazy IPA-juk, és arról, hogyan lett Jónás Gergő a Substance másik fele.
Aleksi Vanhala finn házisörfőző egy märzennel nyerte meg a május végi XIII. Házisörfőzők Nemzetközi Versenyét. A győztes sör készítőjét kedvenc sörtípusról, motivációról és arról is kérdeztük, min dolgozik épp.
Szépen csendben eljött Budapestre a fél európai sörszakma, és két napig tanácskoztak a Magyar Mezőgazdasági Egyetemen. Az EBC Symposium és kísérőrendezvényei kétévente adnak programot a szakembereknek, ezúttal a fenntartható sörcsomagolás és a hordós meg a tartályos berendezések technológiája volt a fő téma.
Gombák és babok. Nem láttad jönni a Horizont Brewing két új sörét, amelyek egészen különbözően agyamentek. Mutatjuk, miért lesz az új kedvenced a Vision in Pink, és mitől fogod röhögve nyitni a következőt a Papa Prosciutto & Funghiból!
Hosszú évek óta biztos pont a Gourmet Fesztiválon a Belgium Büszkeségei stand, ahol idén hatféle, nagyszerű sör közül válogathatunk. Át is futottuk a menüt, hogy megnézzük, ezúttal mely fogások illenek a leginkább a sörök karaktereihez!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék, amelyek sörbemutatókkal, kulturális programokkal és sörtörténeti kvízekkel is várják a látogatókat.
A megszokott időben és helyszínen, május utolsó hétvégéjén a Millenárison lesz a Gourmet Fesztivál, amely közkívánatra három helyett újra négy napon át, május 22-25. között várja a gasztronómia szerelmeseit. A király belga sörök pedig idén sem hiányozhatnak a rendezvényről!