Cikk megosztása
Hát, valahogy így kell tutira menni! Itt egy olyan perec, amelynek nem csak a tölteléke szupersajtos és jócskán van benne sör is, hanem a tésztájába is löttyinthetsz a kedvenc itaslodból. Videó!
Az elkészítéshez először futtass fel némi élesztőt egy nagy tálban barna cukorral, aztán mehet hozzá az olvasztott vaj, a világos láger sör, a só és a liszt. A tésztát pihentesd egy órát.
Közben egy robotgépbe tedd bele a cheddar és a választott nagylyukú sajtot, némi fokhagymával, őrölt mustármaggal, és Worchestershire szósszal, aztán mehet bele a tejföl és a sör is. Keverd krémes állagúra, majd töltsd bele a tésztába a videón látható módon.
A tésztából formázz pereceket, amelyeket előbb vízben párolj elő, majd kenj meg tojással, szórj meg sajttal, és mehetnek is a sütőbe!
Jól néznek ki, ugye? A pontos receptért kattints ide!