Cikk megosztása
Oké, hogy elhatároztad, normálisan fogsz étkezni, este kimaradnak a sült oldalasozások, nulla szénhidrát, az olaj csak nap, a cukor csak nyírfa, a zsír csak gép, de azért a salátát mégsem lehet sörrel elkészíteni… Dehogynem!
Íme egy kőegyszerű recept, amelyben a bébispenót, a rukkola és a főtt tojás, egy kis fetasajt társaságában egy lambic segítségével éri el a tökéletes állapotot. Figyelj!
Hozzávalók:
- bébispenót
 - rukkola
 - kaliforniai paprika
 - keménytojás
 - feta sajt
 - pekándió
 - narancslé
 - limelé
 - lambic
 - barnacukor
 - édeskömény
 - koriander
 - cayenne bors
 - só
 
Elrontani nem lehet:
A lambic egy különleges búzasör, amely a Brüsszel környéki Senne-völgyben készül, spontán erjedéssel. A főzés után a sört természetes élesztőgombák és baktériumok „készítik el”. A spontán erjedésnek köszönhető a lambic sörök jellegzetes száraz, borra emlékeztető íze.

	