A Fűtőház Sörfőzde a Nógrád-megyei Rétságban működik. Csak minőségi német, belga, amerikai, osztrák alapanyagokkal dolgoznak. Vallják, hogy az első osztályú termékhez a minőségi alapanyagon, a precíz gyártási folyamaton túl idő is kell. Söreik érlelési ideje minimum 60 nap.
Sörfőzdék
A Kecskeméti Sörmanufaktúra 2015-ben alakult és 2016-ban kezdte meg a termelést. Céljuk, hogy újraélesszék a város sörtermelésének hagyományait, amelyet Petz János mester kezdett meg 1793-ban a Városi Magisztrátus megbízásából.
A HopTop Brewery Kft. 2015 őszén alakult, azzal a céllal, hogy a modern sörgyártás elvárásainak megfelelő technológiával minőségi sörök előállításába kezdjen.
A Guri sörfőzde családi vállalkozásként indult 1995-ben. Kezdetben kizárólag a pilseni sörüket főzték, ami mind a mai napig a termelésük 60%-át teszi ki.
A Zámolyi Házi Serfőzde (Pedró Sörfőző) 1993 áprilisában kezdte meg a működését, majd 2012-ben hajtottak végre nagyobb fejlesztést, amely során a kapacitás is növekedett.
A Győzámolyi Bors Serfőzde negyed évszázada foglalkozik házi készítésű sör előállításával. A céget 1992-ben alapították, családi vállalkozásként, Likócsi serfőzde és söröző néven.
Látványsörfőzde és sörmúzeum, amely több mint 1000 négyzetméteren kínál programot a látogatóknak, a szolnoki városháza hűvös, hangulatosan kialakított pincéjében.
A Hedon sörfőzdét Németh Antal és Elek Zoltán alapította, és eleinte vándorsörfőzdeként működött, majd egy befektető meglátta a lehetőséget a készülő sörökben, és megteremtette a hátterét annak, hogy a főzde letelepedhessen Balatonvilágoson.
A Pécsi Sörfőzdét Hirschfeld Sámuel 1848-ban alapította. Az üzem 1911-ben vette fel a Pannónia Sörfőző Rt. nevet, ugyanakkor egy nagyobb méretű sörgyárat is építettek.
A Széles és Széles Kft. 1994 óta gyártja a Palóc Sör termékeit Balassagyarmaton. A sörfőzdében a német tisztasági törvény előírásai szerint állítják elő a világos, a barna, a búza és a vörös söreiket.