A Krenner Brewery a Vas megyei Csempeszkopácson található, egy barátságos vendégház udvarán. Az üzem ízig-vérig kézműves főzde, amely 2020 nyarán nyitott.
Sörfőzdék
A Karl Microbrewery sörfőzdéje és bisztrója Mecseknádasdon található, egy klasszikus borospince és présház falai között. Egy-egy főzet náluk csupán 100 liter, a szortimentet tekintve pedig az évi akár többszáz féle sör előállítása is jellemző, az alap lágerektől a fahordós érleléssel készített sörökön át, egészen az igazi extrém különlegességekig.
A Hansdonner Sörfőzde alapítói az egykoron szebb időket is látott kaposvári sörgyártást élesztették újra, és szeretnék valamennyi vendégük számára megmutatni, hogyan készülnek a söreik.
Hajdúböszörmény serfőzdéjét 2016-ban alapították, újjáélesztve a helyi sörfőzést. Céljuk, hogy ízletes, friss sörrel lássák el a környéket.
Az Elixbeer craft sörcsalád a gyulavári Almásy- kastélyban működő ultramodern látványfőzdében készül. A sörfőzde termékei többféle gabonából készülnek, közepes és hosszú érleléssel.
Az ózdi Bolyki Serfőzde 1993 óta szereplője a magyar kisüzemi sörfőzésnek. A családi vállalkozásként működő főzde jó néhány évig csak pilseni tipusú világos sört állított elő, majd elkezdett barna láger söröket is főzni.
A Zala-megyei Újudvaron működő Beerpanic mikrosörfőzdét 2019-ben alapították.
Látványsörfőzde és étterem Gyulán. Az étteremben összesen 70 fő tud kényelmesen helyet foglalni, a nyári időszakban pedig a nagyszerű teraszon lehet enni és inni.
Kísérletező kedvű sörfőzde, Tárnokon. A 2011-ben alapított főzde alapelve, hogy hagyományos, minőségi söröket állítson elő, hagyományos módszerekkel, minőségi alapanyagokból.
A BAZ Beer sörfőzdét 2018-ban hozták létre, Tokajban. Céljuk, hogy az utóbbi évtizedekre jellemző minőségi bortermeléssel párhuzamosan a térségből és a térségben elérhető legyen egy jó minőségű, helyben készült kisüzemi sör is.