Jamie’s Italiantól a Humbák Klubig tesztelik az új, nitrogénnel csapolt sört

2017-11-22 | 21:21 Hírek

Összesen 20 helyen kapható mától a Borsodi Nitro, nitrogénnel dúsított világos lager, amelyen nagyjából fél éve dolgoznak a borsodiak.

Egy rakás teszt és kutatás előzte meg a Borsodi Nitro piaci bevezetését, amely egy malátából, komlóból, vízből és élesztőből – tehát egyéb anyagok nélkül – készülő lager sör, amibe már a gyártás során nitrogént nyomatnak, csapoláskor pedig nitrogén szén-dioxiddal keveredik. Így:

Az eredmény látványos és egyszerre igen krémes, a végén finom komlós utóízzel.

Az újdonság egyelőre 20 helyen kóstolható az országban, kizárólag csapolva:

Budapest:

  • Barcraft (Ferenc körút)
  • Ziccer (Dohány u.)
  • Zöld Kancsó (Örs Vezér tere)
  • Udavrom (Klauzál u.)
  • Humbák Klub (Király u.)
  • A38 (Petőfi híd)
  • Rutin Bár (Erzsébet krt.)
  • Jamie’s Italian Budapest (Szentháromság u.)
  • Jamie Oliver Pizzerie (Király u.)
  • Andersen (Krúdy Gyula u.)
  • Extra (Klauzál u. 15.)
  • Fat Angel (Erzsébet krt.)
  • Pinyó (Karinthy Frigyes u.)
  • Spíler (Király u.)
  • Spíler Sanhgaj (Király u.)

Székesfehérvár:

  • HB (Rozgonyi Piroska u.)

Győr:

  • Django (Bartók Béla u.)
  • Popeye (Apáca u.)
  • Bohém Tanya (Schweidel u.)

Pécs:

  • Csalogány (Kacsóh Pongrác u.)