Cikk megosztása
Összesen 20 helyen kapható mától a Borsodi Nitro, nitrogénnel dúsított világos lager, amelyen nagyjából fél éve dolgoznak a borsodiak.
Egy rakás teszt és kutatás előzte meg a Borsodi Nitro piaci bevezetését, amely egy malátából, komlóból, vízből és élesztőből – tehát egyéb anyagok nélkül – készülő lager sör, amibe már a gyártás során nitrogént nyomatnak, csapoláskor pedig nitrogén szén-dioxiddal keveredik. Így:
Az eredmény látványos és egyszerre igen krémes, a végén finom komlós utóízzel.
Az újdonság egyelőre 20 helyen kóstolható az országban, kizárólag csapolva:
Budapest:
- Barcraft (Ferenc körút)
- Ziccer (Dohány u.)
- Zöld Kancsó (Örs Vezér tere)
- Udavrom (Klauzál u.)
- Humbák Klub (Király u.)
- A38 (Petőfi híd)
- Rutin Bár (Erzsébet krt.)
- Jamie’s Italian Budapest (Szentháromság u.)
- Jamie Oliver Pizzerie (Király u.)
- Andersen (Krúdy Gyula u.)
- Extra (Klauzál u. 15.)
- Fat Angel (Erzsébet krt.)
- Pinyó (Karinthy Frigyes u.)
- Spíler (Király u.)
- Spíler Sanhgaj (Király u.)
Székesfehérvár:
- HB (Rozgonyi Piroska u.)
Győr:
- Django (Bartók Béla u.)
- Popeye (Apáca u.)
- Bohém Tanya (Schweidel u.)
Pécs:
- Csalogány (Kacsóh Pongrác u.)