Befejezi a sörfőzést az egyik első gerilla, aki saját főzdét, majd saját kocsmát nyitott. Pedig múlt héten még sörpremier is volt. Mindenkit meglepett a hír.
Tök jó interjút készített a Chef & Pincér Eric Toft, amerikából származó bajor sörfőző mesterrel, aki a sör minősége mellett a trendekről és a tisztasági törvényről is beszélt a lapnak.
Legalábbis, ami a közép- és kelet-európai régiót illeti. A sörgyártók szerint ha csökkentenék az adóterheket, akkor sem lenne kevesebb a költségvetési bevétel, mert akkor emelkedne a fogyasztás.
Az a kérdés, hogyan lehet a kisüzemi söröket online eszközökkel a jelenleginél is népszerűbbé tenni. Balázs kutat, kíváncsi a véleményedre, cserébe pedig, az adatok feldolgozása után eláruljuk, mi, merre, hány méter.
Stefan Schaufelberger svájci fotográfus különös módját választotta annak, hogy megmutassa a sör iránti szeretetét. Sörfőzőmestereket fényképezett analóg technikával, a negatívokat pedig sörben hívta elő.
A Mad Scientist némi fesztiválozás és a rutinmunka mellett nyáron új söröket tervezett és hosszú érlelésű söröket készített. Igazából mostanra tudatosult bennünk, hogy mi mindent főztünk össze – írják.
A vállalatcsoport, amelyhez a Borsodi Sörgyár is tartozik, cégérték alapján a világ harmadik legnagyobb sörgyártója lett – áll a Molson Coors közleményében.