Lourdes Paz Reyes, Mexikóváros egyik képviselője egészen szokatlan módszerrel akadályozná meg a közterületen történő alkoholfogyasztást: a söröket tilos lenne hűtve árusítani.
Változtatniuk kell a cseh sörgyártóknak, hogyha meg akarják állítani azt a trendet, hogy a fogyasztók inkább hazaviszik a sört ahelyett, hogy a sörözőkben fogyasztanák el. Úgy fest, hogy a saját hajuknál fogva szeretnék kihúzni magukat a válságból.
A Budapest Beer Week 2019 magyar sörfőzdéi idén is összefogtak, hogy elkészítsék a fesztivál sörét. Helyszíni tapasztalataink szerint a sörfőzők a tőlük megszokott nagyszerű hangulatban jöttek össze szerdán a First Craft Beernél, hogy a közös főzeten ügyködjenek.
Este hattól a József körúti One Beerben két dolgot is ünneplünk: először lehet majd megkóstolni a HopTop Brewery nagyszerű Tropical Swinger Club IPA-jának nyári változatát, magazinunk pedig szülinapi murit tart!
A gödöllői Szent István Egyetemen megalakult a Közép-európai Gasztronómiai és Sommelier Egyesület (Central European Gastronomy and Sommelier Association), amely fő célkitűzéseként a térség átfogó gasztronómiai és kulturális örökségeinek megőrzését és terjesztését határozta meg.
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesületének 2019-es sörversenyének bírálatára április 10-11-én került sor. A csütörtökön nyilvánosságra hozott eredmények szerint a Grand Champion díjat a Mad Scientist, gyémánt- és arany diplomát két-két sör kapott.
Rekordmennyiségű, 21,3 millió hektoliter sört főztek tavaly Csehországban, ami éves szinten 4,7 százalékos növekedés az előző évi csökkenés után – közölte a cseh sörgyárak szövetsége kedden Prágában.