Cikk megosztása
Csak néhány száz palack van ezekből a csodálatos téli finomságokból! Az Etyeki Sörmanufaktúra csillagánizzsal, fahájjal és cukorszirupban eltett zölddió befőttel készített barley wine-t, rögtön kétfélét.
Az egyiket egy évig érlelték pincehőmérsékleten, palackban. A másikhoz pedig vettek egy rumoshordót Jamaicából, és ugyancsak egy évig tartották benne az italt.
Azzal pedig, hogy egy csomagban kínálja ezt a két szupersztárt a főzde, lehetőséget biztosít arra, hogy összekóstoljuk őket!
Előbbi szépséges okker-óarany színű, nagyon fűszeres, és elbűvölő diós ízei vannak. Utóbbi pedig le sem tudná tagadni, hogy milyen hordó volt az otthona egy évig: a diós-malátás ízekből elegáns, rumosdiós költemény keletkezett.
Ezt a két sört tényleg együtt érdemes megszerezni, és most itt az alkalom!