Cikk megosztása
Anthony Bourdain amennyire szereti a hatalmas rántott húsokat, annyira nem egyértelmű a kisüzemi sörökhöz fűződő viszonya. Szerinte ugyanis azok teljesen megváltoztatták a sörfogyasztási szokásokat. Az Ízlések: egy szakácskönyv című könyvében például leírja egy San Fraciscó-i kalandját, amikor egy kézműves söröket felszolgáló bárban arra figyelt fel, hogy az emberek ahelyett, hogy megittak volna egy korsó sört, öt-hat apró pohárból kóstolgattak, közben jegyzeteltek – idézi a Thrillistet a 444.hu.
Szerinte egy bárnak nem erről kéne szólnia. Bourdain elárulta a thrillistes interjúban, hogy szereti a jó kraft söröket csakúgy, mint a jó borokat, de egyiket sem fogja elemezgetni, mert inkább élvezni szeretné őket.
A szakács a műsoraiban egyébként nem sokat szokott a sörökkel lacafacázni, nem keresi a helyi főzdék termékeit, hanem egyszerűen abból csapoltat magának, ami az adott vendéglátóhelyen kapható.