Cikk megosztása
Egy francia ügynökség, illetve az általa képviselt sörfőzde nyerné a sörmarketing bullshit díjat, amennyiben lenne ilyen. Ők azt mondják, bizonyos Covid tüneteket különféle sörökkel lehet enyhíteni.
De valószínűtlen, hogy komolyan gondolják. A Kreatív szúrta ki azt a videót, amely a Paname Sörfőzde sörterápiás főzeteit hirdeti.
Az alapötlet a maga nemében szellemes: olyan sörtípusokat készítenek, amelyekkel a Covid egyik leggyakoribb tünete, az íz- és szaglásvesztés enyhíthető. Még kutatásokat is mellé tudtak tenni, amelyek szerint a szaglás képességének visszanyerését ismerős illatok rendszeres megszagolásával lehet serkenteni.
Mindezt lehetett volna igazán kemény sörökkel megtámasztani, de a jelek arra utalnak, hogy a Paname – craft sör szinten legalábbis – nem különsebben vad főzeteket tett a sorozatba. Van itt egy DDH Session NEIPA, trópusi gyümölcsökkel és citromfűvel, egy ananászos, barackos gose, illetve egy Imperial DDH IPA vérnaranccsal.
Ilyeneket kis túlzással bármelyik craft sörboltban összeválogatunk három perc alatt. Persze a sörök attól még lehetnek tök jók! Az illatok és aromák felismerését pedig sosem árt gyakorolni, elvégre igen jó szórakozás! 🙂