A Reketyénél szeretik a sört és szeretnek örömet okozni. Ez a két elv határozza meg a főzde működését. Szeretik a klasszikusokat, a receptek elkészítésénél azonban figyelembe veszik napjaink sörtrendjeit is, és a három hölgy sörmesterrel igazán izgalmas sörök születnek.
Sörfőzdék
A Zirci Ciszterci Apátság közel 300 éves sörfőzési hagyományát élesztette újjá a ciszterci rend, amikor 2015-ben megnyitott az apátsági sörfőzde, ahol Magyarország első valódi apátsági sörét készítik.
A Szent András Sörfőzde Magyarország egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező kisüzemi sörfőzdéje, amely 1993 óta működik Békésszentandráson.
A Szarvasi Sörfőzde 2010-ben kezdte meg tevékenységét. Első termékük a Szarvasi Világos, egy csapolt sör volt, majd 2011-ben látott napvilágot a Szarvasi Meggyes, Almás és Citromos sör, melyek már palackozott formában is elérhetőek voltak.
A Stari Kézműves Sörfőzde a Balaton-felvidék festői szépségű táján, a Tapolcai-medence szívében helyezkedik el.
Az 1992-ben alapított, miskolci Serforrás Sörfőzde 2006-ban az országban elsőként készített india pale ale típusú sört.
A csepeli Rizmajer Sörfőzde mintegy két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, „konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása.
A MONYO Brewing Co. 2014-ben jött létre Kőbánya szívében, hogy forradalmasítsa a magyar kisüzemi sörfőzést.
Az 1994-ben nyílt Mister Sörfőzde elsődleges célja kiváló minőségű, szűrt, világos, alsó erjesztésű sör előállítása volt
A sörfőzdét 1995-ben hozták létre, és kezdetben csak világos sört készítettek benne.