A csepeli Rizmajer Sörfőzde mintegy két évtizede gyárt kézműves söröket, amelyek különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, “konzervatív” sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása.
A Rizmajer Sörfőzde alapítása óta számos technikai újítás bevezetésére került sor, a sör minőségében azonban sosem ismertek kompromisszumot. A gyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel. A klasszikus összetevők – a víz, a maláta, a komló és a sörélesztő – mellett azonban számos új sörtípus gyártása is megkezdődött az elmúlt időszakban.
A sörfőzde kapuit jelenleg több száz liter sör hagyja el naponta. Annak érdekében, hogy a Rizmajer Söröket a kiskereskedelmi egységek mellett a sörbarátok egyedi környezetben is megízlelhessék, 2012-ben, Csepelen megnyitották a Rizmajer Kézműves Sörházat.