Cikk megosztása
November 11 óta zárva vannak a vendéglátóhelyek, de ha meglesz a 3,5 millió beoltott, kinyithatnak az éttermek és sörözők teraszai. Ez néhány napon belül megtörténik. Milyen lesz visszatérni kedvenc helyinkre 5 hónap után? Hogyan élték meg a lezárást a vendéglátósok, és mire számíthatnak a vendégek? Podcast.
A Murok Pálinkávéház és a Hard Pop Café teljesen zárva van november óta. Péter Balázs, a két egység tulajdonos-mindenese elmondta, mik a teendők egy bezárt kávézóban, és hogyan készítik elő a várható nyitást.
A One Beer Pubban annak ellenére meg tudták tartani a teljes személyzetet, hogy jelenleg a webshopban rendelt termékeket lehet csak személyesen átvenni a sörözőben. Nyíri Szilárd, a kraft sör kocsma üzletvezetője óvatos nyitásra készül.
Csanádi Tibor, a szakmában ismert nevén Ulu, a Kocsmaturista blog alapítója és főszerkesztője pedig arról is beszélt, várhatóan milyen élmény lesz újból vendéglóbe menni, illetve mire kell figyelniük a vendéglátóhelyekre készülőknek.
De szóba került az is, hogy mely helyek élhetik túl az 5 hónapos lezárást, mit lehet kihozni egy teraszból, satöbbi. Találkozunk a pultnál! 🙂