Cikk megosztása
Több mint két év érlelés után, május 22-én mutatja be a FIRST három új Pastry Stoutját, amelyekkel jókorát kalandozhatsz a hordóban érlelés mélységeiben!
A 16 órakor kezdődő program főszereplői:
- Guataubá – Az alap, amiből minden indult. Rumos hordóban töltött hosszú hónapok után egy kiegyensúlyozott, selymesen gyümölcsös, enyhén pörköltmalátás stout lett belőle. Visszafogott, de karakteres – minden kortyában ott van az idő.
- Tahay – A Guataubá másik arca. Ugyanabból az alapból készült, de kókusszal és tonkababbal, amitől az ízvilága gazdagabb, rétegzettebb lett. A fűszeresség és az édesség finoman egészítik ki egymást.
- Cruinlagh – A tételt egy olyan bourbon whisky hordóban érlelték, amely korábban bordeaux-i pinot noirt is látott már. A sör egyszerre hozza a whisky fűszerességét, a bor gyümölcsösségét és a stout pörkölt gabonás jegyeit.