Cikk megosztása
Kis megszakításokkal hörgünk, mióta megnéztük ezt a viedót, amelyben minden bizonnyal a legkúlabb, sült marhás-sajtos szendvics készül el, amiből nem spórolták ki a stoutot sem. Vigyázz, mielőtt elindítod!
Magát az ételt egyébként elkészíteni tök könnyű, csak némi türelem kell hozzá. Olajon pirítsd le a csíkokra vágott Sirloin steaket, szórd meg liszttel, sózd, borsozd.
Ha szépen megpirult, szedd ki egy tálba, és a serpenyőben olvassz vajat, amibe mehet a gomba és a hagyma. Ezekre egy idő után a marha alaplé és a stout.
Fűszerezd kakukkfűvel, és nyomasd bele vissza a húst. Kb. 40 perc főzés után gyönyörűen megpuhul, és a színe is brutális lesz!
Ha ez megvan, akkor elkezdheted összetenni a szendvicseket. Ehhez egy serpenyőbe tedd bele a félbe vágott zsömlék alsó felét, rá sajtot, majd a húsos szószt. Aztán jöhet megint a sajt és a zsömlék teteje, amit ne felejts el alaposan megöntözni a szafttal!
Ha ezzel megvagy, told be fél órára a 180 fokra előmelegített sütőbe, és ha ki bírod várni, csodát fogsz látni!