Cikk megosztása
Nincsen egyszerűbb kaja, mint ez a bajor sajtmártás, amelybe természetesen megy egy kis sör is! Fűszeres, kellemesen pikáns, és természetesen kiválóan illik hozzá egy pohárral. Nagyszerű vacsora, és persze sörkorcsolya is.
- 200 gramm krémsajt
- 150 gramm Brie
- 125 gramm Camembert
- 50 ml sör
- egy fél apró vöröshagyma
- paprika
- köménymag
- metélőhagyma
- só, bors
Nem kell hozzá más, csak egy konyhai robotgép. A gépbe mehet a krémsajt, a Brie és a Camembert, majd az aprított vöröshagyma, a paprika és a többi fűszer. A szósz sűrűségét pedig a sörrel tudod beállítani.
Az elkészült sajtkrém tetejére mehet a metélőhagyma. A legjobb pedig serpenyőben enyhén pirított, félbarna kenyérrel!