Cikk megosztása
A balatonvilágosi Hedon programszervező sörfőzdeként az ital mellé valódi tartalmat szolgáltatna a Balatonon, Budapesten és vidéken egyaránt.
A múlt héten bemutatott Johnny Firpo sör megjelenésével új brand született a Hedon életében. A Firpo Corporation jelenleg a Johnny Firpo és Charlie Firpo sört tartalmazza. „Németh Antal sörfőző mesterrel úgy alkottuk meg söreinket, hogy minden darab egy hedonista ember valamely élethelyzetéhez legyen alakítva. Számunkra a legfontosabb maga az ember és a sör kapcsolata. Azon élmények, melyek egy kiváló kraft sör mellett megszületnek.” – írja közleményében a főzde.
A Hedon a jövőben Magyarország első főzdében működő mikrobiológiai laborjának felépítésével, és Tihanyi Fülöp élelmiszermérnök segítségével kifejezetten a söreikhez szaporított élesztőt használ majd, még stabilabb minőséget létrehozva.
A tervek szerint programszervező sörfőzdeként jelennek meg: túrázással, városnézéssel, sporttal, balatoni rendezvényekkel és kulturális programokkal összekötve a sörözés élményét.
Ami pedig az újdonságokat illeti: évente 2 szezonális sörre is számíthatunk tőlük.