Cikk megosztása
Holnap lesz a hivatalos bemutatója a Fehér Nyúl Brewery újdonságának, a Gerbeaud Magicnek, de itt az Adventi Sörnaptárban spoilerezünk picit. 🙂
Szóval, ahogy a nevéből nem nehéz kitalálni, ez egy újabb zserbó ihlette pastry sör, de a kóstolást követően szerintünk te is egyetértesz majd abban, hogy talán mind közül a legjobb! Ráadásul ezt a laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják, hiszen a zabnak ezúttal nem a tejcukor segít abban, hogy együtt még testesebbé tegyék a sört, hanem a maltodextrin. Van persze benne egy csomó kajszibarack is, amely a sörrel együtt erjedt, és épp ez az apró plusz, amely megkülönbözteti a Fehér Nyúl zserbós sörét a többitől: a gyümölcstől meglepően fanyar az ízhatás, ami észvesztően jól áll ennek a desszertsörnek.
Szóval reflektorfényben a nagy alkohol (10 százalék), a kakaó és a dió, és a patikamérlegen adagolt, pazarul eltalált kontrasztok. Erre könnyű lesz rákattanni!