Cikk megosztása
A sörre ültetett csirkét már mi is bemutattuk. Az omlós, mámorosan szaftos étel úgy tűnik meglehetősen megihlette a vegákat, hiszen ők eddig csak irigykedve nézhették a folyamatot.
De most nyeregben érezhetik magukat, ha vájnak egy olyan lyukat egy káposzta torzsájához, amelybe szépen illeszkedik egy doboz sör. A káposztát be kell dörzsölni némi olajjal, fűszerezni borssal és sóval, sőt BBQ szósz is mehet rá.
A dobozban nagyjából félig legyen a sör (a többit meg kell inni), és mehet az egész szett be a grillbe. Nagy előnye, hogy kb. 45 perc alatt elkészül, negyed óránként pedig nem árt újrakenegetni a fűszerekkel.
Hogyha elkészült, csíkokra vágva, majonézzel nagyon komoly szendvicsbetét lesz belőle. Persze húsokhoz sem rossz ötlet, köretként! 😉