Cikk megosztása
Etyeken is úgy tartják, hogy a késő őszi időjárás egyáltalán nem jelenti a sörszezon végét, hiszen olyankor, és persze télen kerülnek gyakrabban pohárba a testesebb, sötétebb sörök, mint például a porter vagy a stout, amelyet jól esik elkortyolgatni egy kandalló pislákoló lángja mellett vagy egy családi, baráti beszélgetés közben.
A hosszabb őszi-téli estékre az Etyeki Sörmanufaktúra mesefinom stoutot készített, közösen az Etyeki Kávéval, akiknek kínálatából a két sörfőző, Huszti Márk és Miksa Kende a Columbia Supremo Arabica kávét választotta ehhez a sörhöz, amelyben a mogyoró és a karamell édessége találkozik a kandírozott narancshéj gyümölcsösségével.
Szóval adott egy komoly stout, amelyet a zabpehely és a tejcukor tesz igazán testessé, lággyá, simává és krémessé, és ott van benne a különleges kávé aromavilága is. Ebből minden korty ünnep!
- Sörtípus: oatmeal stout
- Alkoholtartalom: 5,6%
- Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 10-12°C
Nézd meg az Adventi Sörnaptár összes sörét itt, és játssz a 24 palackos nyereményért!
Hogyha szeretnél részt venni a sorsoláson, amelyben december 24-én egy olvasónk megnyeri az Adventi Sörnaptár söreit, itt add meg az e-mail címed!
A játék szabályzata ezen a linken érhető el! A nyertest december 24-én, e-mailben értesítjük.
(x)