Cikk megosztása
Ilyenkor az Etyeki Sörmanufaktúránál is beköszönt a testesebb, sötétebb sörök szezonja! Ennek örömére egy triple készült a Fejér-megyei főzdében, amelynek a belga sörkultúrához való kötődése egyébként is óriási, hiszen az alapítók ott sajátították el a sörfőzés alapjait.
A belga sörfőző hagyományoknak pedig egyik ékköve, a legünnepélyesebb sörtípus a triple, amelyet igyekeztek az eredetinél is jobban az ünnepre hangolni, így került bele füge és kubai barna nádcukor.
Az eredmény önmagáért beszél, és valóban nem mindennapi élmény, annál is inkább, mert a főzet karakterét nem a komló adja, sokkal inkább a belga élesztő, és persze a már említett különleges hozzávalók!
A triple fogyasztását 8-11 Celsius fokon ajánlják, tulipánpohárból, és azt is fontos róla tudni, hogy bármilyen ünnepi menüsort elkísér, kiváltképp jó társa a pulykasültnek vagy egy Créme Brülée mellé is nagyszerű!
- Sörtípus: belga triple
- Alkoholtartalom: 8%
- Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-11°C
Nézd meg az Adventi Sörnaptár összes sörét itt, és játssz a 24 palackos nyereményért!
Hogyha szeretnél részt venni a sorsoláson, amelyben december 24-én egy olvasónk megnyeri az Adventi Sörnaptár söreit, itt add meg az e-mail címed!
A játék szabályzata ezen a linken érhető el! A nyertest december 24-én, e-mailben értesítjük.
(x)