Cikk megosztása
Nem könnyű eligazodni a vendéglátás forrongó világában, a rossz döntés elronthatja az egész napunkat – írja Vinkó József főszerkesztő a Magyar Konyha 2016-os budapesti gasztrokalauzának előszavában. A kiadvány szokás szerint sorra veszi többek között a legjobb éttermeket, kávézókat, gasztrobárokat, borozókat, pékségeket, cukrászdákat és sörözőket is. Mi persze rögtön az utóbbiakhoz lapoztunk…
Ez a Magyar Konyha toplistája:
- Jónás Kézműves Sörház
- Élesztő Kézműves Söröző
- Léhűtő Kézműves Söröző
- Neked Csak Dezső
- Felni Sörbisztró
- Legenda Sörfőzde
- Bölcső Bar&Food
- Hunyadi Lakásbisztró és Kézműves Söröző
- Legfelsőbb Beeróság
- Kandalló Kézműves Pub
És akkor jöhetnek azok a helyek kommentben vagy a Facebookon, amelyek szerintetek hiányoznak a felsorolásból. Ogre Bácsi? Krak’n Town? Beer Company?