• Hír
  • Magazin
  • Program
  • Sörszótár
  • Sörfőzdék
  • Hír
  • Magazin
  • Program
  • Sörszótár
  • Sörfőzdék

Ez a kerék segít eligazodni a komlófajták aromái között

2018-01-11 | 21:05 infografika

Ez a remek ábra segít átlátni, hogy a legnépszerűbb komlófajták közül melyikre milyen aroma jellemző leginkább. Jó böngészést!

Megosztás:

  • Megosztása a Tumblr-n
  • Email

Jöhet még?!

Kapcsolódik

  • Ennyit neked is tudnod kell a komlókról!
    Ennyit neked is tudnod kell a komlókról!
  • Mutatunk két fontos ábrát a világ komlóterméséről
    Mutatunk két fontos ábrát a világ komlóterméséről
  • Nagy sörkvíz - hány sörtípust ismersz fel?
    Nagy sörkvíz - hány sörtípust ismersz fel?

Hírlevél

A feliratkozással tudomásul vettem és elfogadom a Beerporn.hu adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat.

 

A BeerPorn.hu a MailerLite szolgáltatást használja a hírlevelek kiküldéséhez. Amennyiben ezen az űrlapon a "Feliratkozás" gombra kattint, Ön elfogadja, hogy a beírt információkat a MailerLite szerverére továbbítjuk, ahol azokat az Adatkezelési szabályzatban és a Felhasználási feltételekben foglaltaknak megfelelően kezelik.

Köszönjük!

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre.

Programok

  1. Nyitott Főzdék Napja 2021 – tavasz

    június 5.
  2. Alsóörsi Sörnapok 2021

    július 6. - július 11.
  3. Keszthelyi Sörnapok 2021

    július 21. - július 25.
  4. BeerBQ – IV. Bajai Kisüzemi Sör- és Streetfood Fesztivál

    július 23. - július 25.

További programok sörimádóknak

Legfrissebb

  • Hazatértek, és megmentették a söripart

  • Azt hinnéd, világtrendbe illik a PET palack mentesség, de sajnos ez nem igaz

  • Ahol az eukaliptusz legalább olyan fontos, mint a sör

A sörszótárból

Cider

[caption id="attachment_7602" align="alignnone" width="1600"] Fotó: Bbcamerica.com[/caption] Almabor. Almából (vagy körtéből - perry) erjesztéssel készülő, jellemzően savanykás ízű, szénsavas ital. Leginkább Franciaországban és Angliában elterjedt, de az utóbbi években egyre nő a népszerűsége más országokban is. Készítésekor az almát őrlik és préselik, levét a fermentálóba szállítják, ahol megtörténik az alkoholos erjedés, tehát az almában található cukrok alkohollá alakulnak. Az érlelés után az almabort megtisztítják, ízesítik, és további szénsavval dúsítják.

További szócikkek
  • Szerzői jogok
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Médiaajánlat
  • Impresszum
  • Facebook
  • Instagram
  • Google +
  • Írj nekünk
BeerPorn.hu

Minden jog fenntartva — © BeerPorn 2021.

loading Megszakítás
Nem sikerült elküldeni a bejegyzést - ellenőrizzük az email címet!
Email ellenőrzés sikertelen, próbáld újra
Sajnáljuk, a blog nem oszthat meg bejegyzéseket email-ben.