- Ez a program elmúlt.
Világszínvonalúak-e a magyar kézműves sörök?
2019. 03. 27. 19:00 - 21:30
Esemény navigáció
Világszínvonalúak-e a magyar kézműves sörök és ha igen, mi kell ahhoz hogy azok is maradjanak? Erre keresi a választ hazánk három meghatározó sörfőzdéjének a vezetője, Németh Antal (MONYO Brewing Co.), Szilágyi Tamás (Mad Scientist) és Bukovinszky László (Békésszentandrási Szent András Sörfőzde).
Az elmúlt 5 évben hihetetlen gyors fejlődés ment végbe a hazai söriparban és sörgyártásban. Technológiai és minőségi vonatkozásban, valamint a sörök választékát illetően is nagyot ment előre a hazai sörfőzés. De mi kell ahhoz, hogy ez az erőteljes tempó meg is maradjon? Csökkenni fog a különbség a világszínvonal és a magyar sörfőzés között a következő években vagy éppen távolodhatunk is tőle?
Egyáltalán mit jelent világszínvonalú söröket kitalálni, gyártani és fogyasztani? A berendezések minőségéről, a receptek színvonaláról, a sörfőzők és mesterek szaktudásáról szól-e az egész, vagy valami más is lehet a háttérben? Tedd fel te is a kérdéseidet és igyál egy sört azokkal, akik kedvenc söreidet készítették. Mindenkit szeretettel vár március 27-én a Hunyadi téri Ogre Bácsi Söröző.