- Ez a program elmúlt.
IV. Indoor Sörfesztivál
2019. 02. 15. - 2019. 02. 17.
| 6490FtEsemény navigáció
2019. február 15-17. között a Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében ismét megrendezik az Indoor Sörfesztivált, ahol magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egész hétvégén, a Gellért Hotelben.
A különleges italok mellé pedig különleges ételek is készülnek. Az immár hagyományos sörvacsorán Lutz Lajos (Pierrot) és Vona Róbert (Gellért Söröző) fogásai kerülnek az asztalra.
Sörvacsora menü:
- Amuse bouche: Kacsarilette, daikon, sörkenyér – Holba: Premium 12′ – cseh lager 5,2% Alk.
- Préselt malaccsászár, csicsókapüré, beluga lencse, paprikás-mézes kifli – Bigfoot Sörfőzde: Giorgio by Gellért – Ale 5,2% Alk.
- Bárány erőleves, töltött burgonyagombóc, magvas stangli – Beertok Sörfőzde: Brew Bitch Saison édesburgonyás – India Pale Ale 7% Alk. 20 IBU
- Vaddisznó gerinc, sörös zöldségek, gyöngyhagyma, édesburgonya chips – Permon: P.I.P.A. – India Pale Ale 5.8% Alk. 35 IBU
- Panna cotta, sós karamell, sörzselé, csokoládé, pisztácia – Fűtőház Sörfőzde: 327-139 – Stout 6,7% Alk. 38 IBU
További részletek a sörvacsoráról itt érhetőek el.
A sétálókóstoló kiállítói:
- 972 Brewpub
- Affligem
- Beertok
- Bigfoot
- Erdinger
- Etyeki Sörmanufaktúra
- Fehér Nyúl
- Fóti Kézműves Sörfőzde
- Fűtőház Sörfőzde
- Gallica
- Guinness
- Hajnali Sörfőzők
- Hara’Punk Brewing
- Hedon
- Karl Microbrewery
- Mort Subite
- Mókos Sörház
- Ninka Project
- Rizmajer Sörfőzde
- Sörművek
- Sörműves Kezek
- Sümegi Sörfőzde
- Uradalmi Sörmanufaktúra
- Yeast Side
- Zip’s
- BeerBoard szortiment: Cerna Hora, Holba, Litovel, Mazák, Permon
- Keve Pálinka Manufaktúra
A fesztivál zárásaként, vasárnap korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a sörbrunchra benevező vendégeket. Az ebéd menüsorát Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állította össze.
Sörbrunch menü:
Hideg vegyes ízelítő:
- Salátabár öntettekkel, mártogatókkal, aszalványokkal, magvakkal
- Szilvásváradi pisztráng póré salátával, diós zellerrel, paradicsommal
- Libamell carpaccio színes lencsével, rukkolával, gránátalmával
- Préselt füstölt csülök tormával, bajor mustárral, császárzsemlével
- Aszalt paradicsommal és olivákkal pácolt sajtok, fokhagyma kompóttal
- Sörkorcsolyák, töpörtyű, sonka- és kolbászfalatok tojással, retekkel, zöldpaprikával
Levesek:
- Pikáns sajtkrémleves csibemellel, corn flakes-szel, fehér sörrel
- Marhatea töltött ököruszállyal, karottával
Főételek:
- Vadlazac steak zöldborsópürével, édesburgonyával, búzasör mártással
- Gerardo sörben sült malaccsülök, pirított cika káposztával, tócsnival
- Fokhagymás tengeri kagylók zöldfűszeres-vajas Gerardo sörmártásban, grillezett szűzpecsenyével
- Meggysörös apró bélszín vadgombákkal, sült hagymával, mogyoróburgonyával
- Vaddisznó karaj ropogós tésztában sütve, színes zöldségekkel, Guinness jus-vel
- Zúzapörkölt Gerardo sörrel, pásztortarhonyával
- Ricottás parajos ravioli fűszeres paradicsommal
Köretek:
- Grillezett zöldségek, Jázmin rizs, Pásztortarhonya, Mogyoróburgonya, Tócsni
Desszertek:
- Színes-mázas fánkocskák, Vilmos körtés darapuding karamellel, csokoládéval,
- Gesztenyepüré, Somlói galuska, Desszert válogatás tortáinkból,
- Laktóz- és gluténmentes sütemények, Friss gyümölcs
További részletek a sörbrunchal kapcsolatban itt vannak.
Nyitva tartás:
- február 15. péntek 16:00 – 24:00
- február 16. szombat 16:00 – 24:00
- február 17. vasárnap 12:00 – 15:00
További részletekért és jegyekért kattints ide!