fbpx

Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez a program elmúlt.

IV. Indoor Sörfesztivál

2019. 02. 15. - 2019. 02. 17.

| 6490Ft

Esemény navigáció

2019. február 15-17. között a Serfőző és a Danubius Hotel Gellért közös szervezésében ismét megrendezik az Indoor Sörfesztivált, ahol magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egész hétvégén, a Gellért Hotelben.

A különleges italok mellé pedig különleges ételek is készülnek. Az immár hagyományos sörvacsorán Lutz Lajos (Pierrot) és Vona Róbert (Gellért Söröző) fogásai kerülnek az asztalra.

Sörvacsora menü:

  • Amuse bouche: Kacsarilette, daikon, sörkenyér – Holba: Premium 12′ – cseh lager 5,2% Alk.
  • Préselt malaccsászár, csicsókapüré, beluga lencse, paprikás-mézes kifli – Bigfoot Sörfőzde: Giorgio by Gellért – Ale 5,2% Alk.
  • Bárány erőleves, töltött burgonyagombóc, magvas stangli – Beertok Sörfőzde: Brew Bitch Saison édesburgonyás – India Pale Ale 7% Alk. 20 IBU
  • Vaddisznó gerinc, sörös zöldségek, gyöngyhagyma, édesburgonya chips – Permon: P.I.P.A. – India Pale Ale 5.8% Alk. 35 IBU
  • Panna cotta, sós karamell, sörzselé, csokoládé, pisztácia – Fűtőház Sörfőzde: 327-139 – Stout 6,7% Alk. 38 IBU

További részletek a sörvacsoráról itt érhetőek el.

A sétálókóstoló kiállítói:

  • 972 Brewpub
  • Affligem
  • Beertok
  • Bigfoot
  • Erdinger
  • Etyeki Sörmanufaktúra
  • Fehér Nyúl
  • Fóti Kézműves Sörfőzde
  • Fűtőház Sörfőzde
  • Gallica
  • Guinness
  • Hajnali Sörfőzők
  • Hara’Punk Brewing
  • Hedon
  • Karl Microbrewery
  • Mort Subite
  • Mókos Sörház
  • Ninka Project
  • Rizmajer Sörfőzde
  • Sörművek
  • Sörműves Kezek
  • Sümegi Sörfőzde
  • Uradalmi Sörmanufaktúra
  • Yeast Side
  • Zip’s
  • BeerBoard szortiment: Cerna Hora, Holba, Litovel, Mazák, Permon
  • Keve Pálinka Manufaktúra

A fesztivál zárásaként, vasárnap korlátlan étel-, italfogyasztás és a fesztivál legjobb sörei várják a sörbrunchra benevező vendégeket. Az ebéd menüsorát Müncz Gábor, a Gellért vezető séfje sörökhöz passzoló ételekből állította össze.

Sörbrunch menü:

Hideg vegyes ízelítő:

  • Salátabár öntettekkel, mártogatókkal, aszalványokkal, magvakkal
  • Szilvásváradi pisztráng póré salátával, diós zellerrel, paradicsommal
  • Libamell carpaccio színes lencsével, rukkolával, gránátalmával
  • Préselt füstölt csülök tormával, bajor mustárral, császárzsemlével
  • Aszalt paradicsommal és olivákkal pácolt sajtok, fokhagyma kompóttal
  • Sörkorcsolyák, töpörtyű, sonka- és kolbászfalatok tojással, retekkel, zöldpaprikával

Levesek:

  • Pikáns sajtkrémleves csibemellel, corn flakes-szel, fehér sörrel
  • Marhatea töltött ököruszállyal, karottával

Főételek:

  • Vadlazac steak zöldborsópürével, édesburgonyával, búzasör mártással
  • Gerardo sörben sült malaccsülök, pirított cika káposztával, tócsnival
  • Fokhagymás tengeri kagylók zöldfűszeres-vajas Gerardo sörmártásban, grillezett szűzpecsenyével
  • Meggysörös apró bélszín vadgombákkal, sült hagymával, mogyoróburgonyával
  • Vaddisznó karaj ropogós tésztában sütve, színes zöldségekkel, Guinness jus-vel
  • Zúzapörkölt Gerardo sörrel, pásztortarhonyával
  • Ricottás parajos ravioli fűszeres paradicsommal

Köretek:

  • Grillezett zöldségek, Jázmin rizs, Pásztortarhonya, Mogyoróburgonya, Tócsni

Desszertek:

  • Színes-mázas fánkocskák, Vilmos körtés darapuding karamellel, csokoládéval,
  • Gesztenyepüré, Somlói galuska, Desszert válogatás tortáinkból,
  • Laktóz- és gluténmentes sütemények, Friss gyümölcs

További részletek a sörbrunchal kapcsolatban itt vannak.

Nyitva tartás:

  • február 15. péntek 16:00 – 24:00
  • február 16. szombat 16:00 – 24:00
  • február 17. vasárnap 12:00 – 15:00

További részletekért és jegyekért kattints ide!

Részletek

Kezdés:
2019. 02. 15.
Vége:
2019. 02. 17.
Összeg:
6490Ft
Esemény címkéi:
, , , , , ,