Folytatódik sajt- és sörkóstoló sorozat a FIRST Taproomban, amely során a Magyar Sajtkészítők Egyesületének elnökségi tagjaival közösen mutatnak be sajt- és sörpárosításokat!
Események
2025. január 29-31-én újra Budapest és a Közép-európai Egyetem ad otthont Central European Brewers Conference (CEBC) eseményének.
Tíz éves lett a MONYO Brewing, amelyet jókora bulival ünnepelnek meg a Taproomban, február 1-jén! Jó zenék, dupla sörpremier, pizza és tombola is vár!
Erősen kezdik az újévet Győr belvárosában, hiszen a Lima Pub vendége lesz Kende és Márk, akik az Etyeki Sörmanufaktúrától érkeznek, és tíztételes sörkóstlót tartanak majd.
Folytatódik sajt- és sörkóstoló sorozat a FIRST Taproomban, amely során a Magyar Sajtkészítők Egyesületének elnökségi tagjaival közösen mutatnak be sajt- és sörpárosításokat!
Újból főzdekvíz lesz a FIRST Taproomban! Vegyetek részt az év első alkalmán, hogy versenybe szállhassatok az idei bajnoki címért!
Három és fél órás, teljeskörű nápolyi pizza sütő workshop lesz a FIRST Taproomban, a Pizzás Fiú közreműködésével!
Az Óbudai Sörklub első eseményén, az Óbudai Kézműves Söröző és Szaküzletben az Etyeki Sörmanufaktúra mutatkozik be.
2025-ben május 24-én lesz a XIII. Házisörfőzők Nemzetközi Versenye. Helyszínt a Mad Scientist és a Horizont Brewing bizzosít az eseménynek, szóval a buli ezúttal is a Főzdeparkban lesz,
Január 4-én, szombaton délután 5 budapesti kocsmát meglátogatva ismerkedhetsz a sör kultúrtörténetével a Budapest Városművek kalauzolásával.
