De most tényleg, van jobb választás egy hűvös, illatos, habos sör mellé, mint egy tökéletesen készített rántott szelet?! Komolyan! Íme 12 hely, ahol igazán kiválóan csinálják!
1. Rosenstein Vendéglő – tejes és a pecsenyebárány közötti korában vágott bárányból készült rántott hús, speciális, Ausztriából rendelt morzsában
2. Kistücsök Étterem (Balatonszemes) – Rántott sertésszelet, vagyis denevérhús (a kiterített hússzelet alakjára utal az elnevezés), házi morzsában, kifliburgonyából készült salátával
3. Anyukám Mondta (Encs)– Csontos karaj, mangalicából, újburgonyával
4. Vendéglő a Kisbíróhoz – Marinált zöldséges burgonyapürével kínált „Bock bécsi szeletek”
5. Fricska Gastropub – van itt minden, a mangalicafejtől a borjúkarajig, a Beregi csirke supréme-től a májáig, egészen a rántott velőig
6. Kollázs – Sertésből és borjúból is készítenek bécsi szeletet, sült burgonyával és savanyúsággal
7. St. Andrea Borbár – Rántott beregi csirke, burgonyapürével, uborkasalátával
8. Platán Vendéglő (Tata) – Rántott mangalicakaraj vajas újburgonyával
9. Robinson Étterem – Borjúbécsi, burgonyasalátával
10. Buja Disznó-k – 35 deka körüli színhúsból készült, négyféle morzsában és három különböző zsiradékban sült szelet
11. Első Mádi Borház – Rántott tanyasi csirke remoulade mártással, petrezselymes burgonyával, házi savanyúsággal
12. Ikon (Debrecen) – Csirkecomb, rántva, burgonyapürével, tejfölös-újhagymás uborkasalátával
A listát a Dining Guide állította össze.